Informatiebijeenkomst nieuw dienstenpakket netJEwerk

3 juni 2014, van 19:30 tot 22:00, Regentesselaan 9

Door Redactie

netJEwerk

Dinsdagavond 3 juni a.s. organiseert netJEwerk een informatieavond over haar nieuwe, uitgebreide,  en professionele dienstenpakket. De diensten richten zich op zowel werkzoekenden en werkenden die graag een andere baan willen als op werkgevers die ondersteuning wensen bij bijvoorbeeld het begeleiden van boventallige medewerkers van werk naar werk, loopbaanbegeleiding en werving&selectie.

Naast naaldhak nu ook stropdas

netJEwerk is van origine een netwerkorganisatie speciaal voor vrouwen. Na de vele vragen en verzoeken, van zowel mannen als vrouwen, om ook mannen toe te laten, opent netJEwerk haar deuren nu ook voor mannen. Zo komt er, naast de bestaande vrouwengroep, een gemengde groep. Mocht er behoefte aan zijn, dan zal er eveneens een aparte mannengroep worden opgezet. Ook zal een 50 plus groep worden gestart vanwege de specifieke problematiek. netJEwerk heeft hiervoor ook specifieke expertise in huis van een ervaren loopbaancoach.

Wat biedt netJEwerk?

Het nieuwe dienstenpakket bevat trainingen, (individuele) coaching, loopbaanbegeleiding, specifieke doelgroepgerichte trajecten, social media workshops en Jobclubs. Deze activiteiten vinden overdag plaats. Voor werkgevers biedt netJEwerk extra mogelijkheden  in voorselectie van kandidaten door een professionele selecteur en zij bemiddelt kandidaten naar vacatures. Hiervoor kan worden geput uit een vacaturebestand waarbij zo mogelijk direct wordt bemiddeld. netJEwerk onderscheidt zich o.m. door kandidaten met een presentatietraining goed op sollicitatiegesprekken voor te bereiden zodat zij goed voor de dag komen. Op de dinsdagavond blijft netJEwerk thema-avonden, workshops en netwerk-borrelavonden organiseren.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over de diensten die netJEwerk gaat bieden of over netJEwerk zelf? Kom dan dinsdagavond 3 juni naar de informatieavond. Tijdens de presentatie gaan wij uitgebreid in op het brede scala aan diensten en kunnen uiteraard vragen worden gesteld. Deze vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur aan de Regentesselaan 9 in Apeldoorn.

Wilt u vooraf laten weten dat u komt door een e-mail te sturen naar info@netjewerk.nl? Dan kunnen wij rekening houden met de opkomst.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?