Inschrijving Apeldoorn=IT Congres ‘Let’s get digital’ geopend

18 september 2018, www.apeldoorn-it.nl

Door Agenda

De inschrijving voor het Apeldoorn=IT Congres ‘Let’s get digital’ op donderdag 15 november op het Zwitsal terrein in Apeldoorn is gestart. Het congres, dat in het teken staat van digitale transformatie, wordt geopend door Jeroen Joon, wethouder van Economische Zaken. De keynote sprekers Igor Beuker en Martijn Aslander nemen je met passie en humor mee in dit spraakmakende thema.

Het beloofd een inspirerend congres te worden met 24 zeer diverse sessies en workshops binnen de tracks: Strategie, Techniek, Mens, Privacy, Innovatie en Systeemontwikkeling. Er is hiernaast ruim de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en de informatiemarkt te bezoeken. Deelname aan het congres is gratis en is interessant voor alle IT’ers die wonen en/of werken in Apeldoorn.

Kijk op www.apeldoorn-it.nl voor meer informatie over het programma en kom op 15 november naar het Zwitsal terrein in Apeldoorn, want Apeldoorn=IT.

Het Apeldoorn=IT congres wordt georganiseerd door Apeldoorn IT: hét netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen met IT professionals. Samen maken zij zich sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking in werving en loopbaangroei.

 

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?