Inspiration Boost

5 juni 2014, om 20:00, Artcafe SamSam

Door Redactie

Stichting Paraplu Apeldoorn

Donderdag 5 juni aanstaande organiseert Stichting Paraplu Apeldoorn de allereerste editie van Inspiration Boost in artcafe SamSam in Apeldoorn. Zoals de naam al doet vermoeden een avond vol inspiratie!

We hebben energieke en gedreven sprekers die een persoonlijk verhaal vertellen waardoor je volledig geïnspireerd raakt en opgeladen naar huis gaat. Het zijn korte verhalen over bijvoorbeeld duurzaamheid, verbinding, kansen of bijzondere persoonlijke gebeurtenissen. De sprekers staan alleen met microfoon, dus zonder andere hulpmiddelen zoals een presentatie op het podium. Helemaal “kaal”, maar met een prachtig verhaal!

Tevens is er ruimte voor mensen die op de avond zelf graag een verhaal willen delen.

Wij doen dit omdat we geloven in de verbinding die ontstaat vanuit inspiratie en het delen ervan, zeker onder het genot van een drankje.

Wij maken gebruik van het principe waardebepaling achteraf. Wat inhoudt dat de aanwezigen bij vertrek een vrijwillige bijdragen mogen doen in de pot op basis van wat zij de avond waard vonden. Dit om de kosten enigszins acceptabel te houden voor de stichting. Drankjes die avond zijn voor eigen rekening.

Inloop is vanaf 19:30, om 20:00 uur wordt de avond gestart.

Meer informatie: www.inspirationboost.nl en www.parapluapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?