Inspiration Boost in Apeldoorn!

11 september 2014 - 20 augustus 2014, ArtCafe SamSam Apeldoorn

Door Redactie

Op donderdag 11 september organiseert Stichting Paraplu Apeldoorn alweer de tweede editie van Inspiration Boost in Artcafé Sam Sam in Apeldoorn. Zoals de naam al doet vermoeden een avond vol inspiratie!

Ze hebben weer energieke en gedreven sprekers die een persoonlijk verhaal vertellen waardoor je volledig geïnspireerd raakt en opgeladen naar huis gaat. Het zijn korte verhalen over bijvoorbeeld duurzaamheid, verbinding, kansen of bijzondere persoonlijke gebeurtenissen.

De sprekers staan alleen met microfoon, dus zonder andere hulpmiddelen zoals een presentatie op het podium. Helemaal “kaal”, maar met een prachtig verhaal. Tevens is er ruimte voor mensen die op de avond zelf graag een verhaal willen delen.
 

Verbinding vanuit inspiratie

Stichting Paraplu doet dit omdat ze geloven in de verbinding die ontstaat vanuit inspiratie en het delen ervan, zeker onder het genot van een drankje.

Donderdag 5 juni was de allereerste editie. De foto’s en video’s van die avond zijn terug te vinden op de website van Inspiration Boost: www.inspirationboost.nl

De entree is gratis. Om dit soort avonden te organiseren maken wij wel degelijk kosten. Om het initiatief blijvend te kunnen organiseren maken wij gebruik van het principe waardebepaling achteraf. Wat inhoudt dat de aanwezigen bij vertrek een vrijwillige bijdragen mogen doen in de pot op basis van wat zij de avond waard vonden. Vergelijk het met wat een avondje bioscoop je oplevert en kost. Drankjes die avond zijn voor eigen rekening. Inloop is vanaf 19:30, om 20:00 uur wordt de avond gestart.

Inspiration Boost is op zoek naar een videograaf die het leuk vindt om de avond vast te leggen op beeld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met stichting paraplu via info@parapluapeldoorn.nl
 

Tedx 2015 in Apeldoorn

De Inspiration boost zijn een aanloop naar het Tedx Apeldoorn evenement dat wordt georganiseerd door Stichting Paraplu. Zij mogen de allereerste TEDX Apeldoorn organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden in 2015. De stichting heeft daarvoor een officiële licentie ontvangen. Spannend! Apeldoorn Direct kijkt ernaar uit.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?