Inspirerende avond tijdens Internationale Vrouwendag Apeldoorn

8 maart 2018, van 18:00 tot 21:00, Zwitsal-terrein, ingang Noord, gratis

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, ook in Apeldoorn. Alle vrouwen zijn van harte welkom bij een inspirerende avond. Ontmoeting, doen, beleven, informatie, workshops, muziek, verhalen… Er is voor elk wat wils.

De gratis bijeenkomst vindt plaats tussen 18.00 en 21.00 uur bij Foenix Kringloop aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal-terrein, ingang Noord) in Apeldoorn. Alle informatie is te vinden op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws. Ook inschrijven voor een maaltijd en workshops kan hier.

Op initiatief van Ellen Witteveen (ambassadeur van WOMEN Inc.) en Apeldoorn Pakt Aan hebben diverse organisaties hun krachten gebundeld om opnieuw een informele avond te organiseren op Internationale Vrouwendag. 100 Talentvolle Vrouwen, Stichting Samenspraak en Stimenz zijn dit jaar aangesloten. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Foenix Kringloop en Reïntegratie en de gemeente Apeldoorn.

Hapje eten aan de Aanschuiftafel

Vrouwen die direct vanuit het werk of een andere activiteit naar deze avond komen, kunnen tussen 17.30 en 18.30 uur voor 7 euro aanschuiven voor een heerlijke kippenpasta of een vegetarische variant. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk via http://bit.ly/2Bjj32F of via http://www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws/

Informatiemarkt Vrouwendag

Op de informatiemarkt kunnen vrouwen meer te weten komen over bijvoorbeeld betaald en
onbetaald werk, voeding, ondernemerschap, gezichtsverzorging, mantelzorg en afscheid nemen. Er
zijn producten te koop, zoals papier, sieraden, tassen en accessoires. In het Repaircafé kunnen vrouwen (letterlijk!) hun licht opsteken. Natuurlijk kan er de hele avond worden geshopt bij Foenix.

Workshops met en zonder inschrijving

Behoefte aan kennis, tips en trucs, met elkaar in gesprek? Dan kunnen vrouwen deelnemen aan verschillende workshops.
Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn er vier workshops waarvoor inschrijving noodzakelijk is: 1. Creatief schrijven 2. Inspiratiekwadrant; 3. Aan Tafel/Lefgesprek 4. Beter op de foto! Meer info en inschrijven kan via http://bit.ly/2BjDWe6 of via http://www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws/ Wees er snel bij want vol is vol!
Bij andere activiteiten kunnen vrouwen zo aanschuiven, zoals Theaterdialoog, ͚Elkaar zien͛ en Jump Movement, bewegen met Pure Motion, Portretschilderen. De starttijd van elk staat op de website.

Informatie en inschrijven

Alle informatie over deze avond is te vinden op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?