Inspirerende Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn

7 oktober 2016, van 15:00 tot 20:00, Zwitsalterrein, Vlijtseweg 130, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Vrijdag 7 oktober a.s. vindt alweer de derde Dag van de Duurzaamheid plaats in Apeldoorn. Op deze dag krijgen duurzame initiatieven een extra podium om zichzelf op leuke, verrassende en educatieve manier te presenteren aan mensen uit Apeldoorn en omgeving. Het overkoepelende thema dit jaar is ‘de natuur als uitvinder’. Hoe kunnen wij de geweldige ideeën uit de natuur nabootsen om onze problemen op te lossen. Oftewel dieren als inspiratiebron voor onze toekomst!

Ook dit jaar presenteren we een mooie mix van deelnemers. Het middagprogramma is speciaal gericht op kinderen met tal van creatieve workshops en knutseltafels. Het avondprogramma is gericht op jong en oud. Zo kun je deze dag alles te weten komen over biomimicry (wat kunnen wij leren van de natuur), meedoen aan workshops over energiebesparing en het verduurzamen van woningen, deelnemen aan workshops meubels en kleding upcyclen, een proefrit maken in een elektrische auto, verantwoord shoppen en genieten van heerlijke duurzame delicatessen in een plezierige ambiance. De toegang tot het evenement is gratis.

Net als voorgaande jaren vindt ook dit jaar het evenement plaats op het Zwitsalterrein aan de Het belooft net als voorgaande jaren een leuk, leerzaam en inspirerend evenement te worden!

Locatie: Zwitsalterrein. In verband met het kleine parkeerterrein vragen wij bezoekers om met de fiets te komen. (ingang P-Noord)
Tijd: 15.00 – 20.00 uur

De Dag van de Duurzaamheid maakt onderdeel uit van de Duurzame Dagen Apeldoorn, een tiendaags programma waarbij diverse lokale organisaties en instanties inspirerende, leerzame en bijzondere activiteiten en evenementen organiseren. Het doel van de Dag van de Duurzaamheid is om het thema duurzaamheid in brede zin op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen, te stimuleren en om het duurzame netwerk in Apeldoorn te versterken.

Meer informatie over de Dag van de Duurzaamheid en het programma van de Duurzame Dagen Apeldoorn kunt u vinden op www.duurzaam-apeldoorn.nl en www.facebook.com/DuurzaamApeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?