Inspirerende Vrouwendag Apeldoorn op 8 maart

8 maart 2018, van 18:00 tot 21:00, Zwitsal-terrein, ingang Noord)

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag, ook in Apeldoorn. Alle vrouwen zijn van harte welkom bij een inspirerende avond, samen met hun dochters, zussen, vriendinnen en buurvrouwen. Ontmoeting, doen, beleven, informatie, workshops, muziek, verhalen… Er is voor elk wat wils.

De gratis bijeenkomst vindt plaats tussen 18.00 en 21.00 uur bij Foenix Kringloop aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal-terrein, ingang Noord) in Apeldoorn. Alle informatie (incl inschrijven voor de workshops en de maaltijd) is te vinden op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws.

Op initiatief van Ellen Witteveen (ambassadeur van WOMEN Inc.) en Apeldoorn Pakt Aan hebben diverse organisaties hun krachten gebundeld om opnieuw een informele avond te organiseren. 100 Talentvolle Vrouwen, Stichting Samenspraak en Stimenz zijn dit jaar
aangesloten. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Foenix Kringloop en Reïntegratie en de gemeente Apeldoorn.

Hapje eten aan de Aanschuiftafel
Vrouwen die direct vanuit het werk of een andere activiteit naar deze avond komen, kunnen vanaf 18.00 uur voor 7 euro (of 3 RegelRechtbonnen) aanschuiven voor een heerlijke kippenpasta of een vegetarische variant. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk.

Informatiemarkt en Repaircafé
Op de informatiemarkt kunnen vrouwen meer te weten komen over bijvoorbeeld betaald en onbetaald werk, voeding, ondernemerschap, gezichtsverzorging, mantelzorg en afscheid nemen. Er zijn producten te koop, zoals papier, sieraden, tassen en accessoires. In het Repaircafé kunnen vrouwen (letterlijk!) hun licht opsteken. Natuurlijk kan er de hele avond worden geshopt bij Foenix.

Workshops met en zonder inschrijving
Behoefte aan kennis, tips en trucs, met elkaar in gesprek? Dan kunnen vrouwen deelnemen aan verschillende workshops. Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn er vier workshops waarvoor inschrijving noodzakelijk is: 1. Creatief schrijven 2. Inspiratiekwadrant; 3. Aan Tafel/Lefgesprek 4. Beter op de foto! Meer info en inschrijven kan de website. Wees er snel bij want vol is vol!

Bij andere activiteiten kunnen vrouwen zo aanschuiven, zoals Theaterdialoog, ‘Elkaar zien’ en Jump Movement, bewegen met Pure Motion, Portretschilderen. De starttijd van elk staat op de website.

Informatie en inschrijven
Alle informatie over deze avond is te vinden op www.apeldoornpaktaan.nl/nieuws. Via de links op deze pagina kunnen vrouwen zich direct inschrijven voor workshops en de maaltijd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?