Instrumentaal concert te Beekbergen

1 juni 2013, van 20:00 tot 21:00, Hervormde Dorpskerk te Beekbergen

Door Redactie

Op D.V. zaterdag 1 juni 2013 is er om 20.00 uur een instrumentaal concert op panfluit, dwarsfluit, piano en orgel in de Hervormde Dorpskerk te Beekbergen. Dit concert wordt verzorgd door de dwarsfluitiste Johanneke Wilbrink – Bossenbroek uit Apeldoorn, de panfluitiste Carina Bossenbroek uit Nunspeet en Wilbert Magré uit Elburg op het prachtige orgel van deze kerk en ook nog enkele nummers op de piano. Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke muziek maar ook is er plaats voor samenzang.

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle en volgt pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Ook is hij al bij het bekende EO programma Nederland Zingt te zien. Meer info: www.wilbertmagre.nl

Carina Bossenbroek (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen op de muziekschool in Nunspeet bij Gerard Rijken van Olst. Vervolgens kreeg ze les van Gerlinda van den Berg, en tegenwoordig volgt ze lessen bij de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Carina heeft aan diverse CD opnames haar medewerking verleent. In 2010 heeft ze meegedaan met het jong Interclassic concours, en won ze dit concours in haar categorie. Meer info: www.carinabossenbroek.nl

Johanneke Wilbrink – Bossenbroek uit Apeldoorn werd geboren in 1985 en begon op 9-jarige leeftijd met dwarsfluitlessen aan de muziekschool. Daarna volgde ze lessen op het conservatorium bij Jorge Caryevschi en nu lest ze bij Kees Alers. Regelmatig verleend ze haar medewerking aan concerten in het land.

Toegangskaarten zijn deze avond aan de kerk te verkrijgen voor volwassen EUR 6,- kinderen t/m 12 jaar EUR 3,- en een gezinskaart (max. 2 volwassenen) voor EUR 15,-.

Het organiserend comité hoopt vele muziekliefhebbers deze avond te mogen ontmoeten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?