Internationale Masterclass zang

24 april 2016, om 13:00, Churchillplein 1, Theater Orpheus, Apeldoorn

Door Agenda

Op 24 april wordt in Theater Orpheus in Apeldoorn een mini Masterclass en een matinee concert gegeven met amateurs en professionals, als afsluiting van het harde werken in de twee dagen daarvoor.

De Internationale Masterclass Zang wordt door Manuela Ochakovski begeleid met medewerking van zangers van internationale allure.

De van oorsprong Roemeense sopraan Manuele Ochakovski woont en werkt sinds 2002 in Nederland. Haar zangcarriere omspant ruim 20 jaar. Zij zong als solist in gerenommeerde operahuizen en concertzalen, met name in Duitsland. Naast haar optredens heeft zij altijd les gegeven. Na het bouwen van haar zangstudio richt Manuela Ochakovski zich volledig op het geven van zanglessen aan zowel amateurs als professionele zangers.
Behalve in haar eigen studio geeft zij regulier coaching aan zangers in Brussel en Londen.

De gastdocenten:
Hilary Summers zingt in de grootste operahuizen en verzorgt tijdens deze Masterclass de interpretatie.
Mary Angel is bekend geworden met werk van Louis Andriessen en Michael Nyman en verzorgt de expressie.
Alan Herdman, de internationale Pilates specialist uit Londen zal mensen begeleiden hoe zij het beste met hun lijf kunnen omgaan, vooral tijdens het zingen.

Uniek is de combinatie van de Masterclass voor zowel amateurs als professionals met mensen die hun sporen in de zang al meer dan verdiend hebben.

Mini Masterclass en aansluitend Matinee Concert om 13.00 uur in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?