Intocht Sinterklaas Winkelcentrum de Eglantier

22 november 2014 - 11 november 2014, om 10:30, Egelantier

Door Redactie

Op zaterdag 22 november staat winkelcentrum De Eglantier in het teken van Sinterklaas. Onze Goedheiligman wordt warm onthaald door een grote groep enthousiaste kinderen. Vanaf 10.45 uur is een aantal pieten aanwezig om de kinderen te vermaken en extra op te zwepen om de Sint zo hard mogelijk toe te zingen.

Om 11.00 uur arriveert Sinterklaas met koets en Pieten op het winkelcentrum. De koets rijdt de Sint via de Heemradenlaan en de Eglantierlaan vanaf het Violierenplein het winkelcentrum op met als eindpunt het podium op het Franse pleintje. Daar wordt de Sint ontvangen en spreekt hij de kinderen toe. Zoals altijd maakt de Sint daarna een ronde over het winkelcentrum en neemt hij uitgebreid de tijd om de kinderen persoonlijk een handje te geven.

Aansluitend aan de intocht vindt om 12.00 uur in Wijkcentrum de Stolp een Sinterklaasfeest plaats. Kinderen kunnen zich opgeven via www.eglantier.nl/sinterklaas. Kinderen kunnen laten zien dat ze een echte piet kunnen vervangen en krijgen als beloning een Nationale Pieten Reserve button.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?