Introductiecursussen Tai Chi

2 september 2014 - 20 augustus 2014, om 19:00, Halstraat 9

Door Redactie

Max Tack Tai Chi

Op 1 september aanstaande is het vijftien jaar geleden dat Max Tack zijn Tai Chi school startte in Apeldoorn. Om dat te vieren starten begin september twee introductiecursussen, op dinsdag- en vrijdagavond, voor een speciale jubileumprijs. In vijftien lessen leren de deelnemers de basisprincipes van Tai Chi en zullen balans en ontspanning vinden, evenals nieuwe energie. Gezondheid staat centraal in de lessen. In de loop der jaren heeft Max al mensen kunnen helpen met de meest uiteenlopende aandoeningen. Van reuma, fibromyalgie en artrose tot clusterhoofdpijnen en gebrek aan energie: Tai Chi biedt soelaas en werkt preventief!

Al vijftien jaar biedt Max Tack Apeldoorners ontspanning en gezondheid door middel van Tai Chi. De school beschikt over een gebouw aan de Halstraat 9 in Apeldoorn. Vaak genoeg zeggen mensen die voor het eerst binnenkomen dat ze direct de ontspanning voelen. In dit jubileumjaar biedt Max de introductiecursus aan voor de speciale prijs van € 150,- voor 15 lessen. Op dinsdag zijn de lessen van 19.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag van 20.15 tot 21.15 uur.

Voor iedereen
Last van spanningen? Pijn? Emoties? Kom dan Tai Chi doen! Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het beoefenen van Tai Chi een geweldige manier is om een hele reeks van aandoeningen te bestrijden.

Tai Chi maakt je niet alleen gezond, het helpt je ook sterker in je schoenen te staan. Tai Chi is van origine een vechtkunst. En vechten doen we nog steeds, vrijwel dagelijks. Niet fysiek natuurlijk, maar we worden wel bijna elke dag geestelijk uitgedaagd of zijn emotioneel aan het worstelen. Je zult merken dat je door Tai Chi beter in je kracht komt te staan, dat je leven meer in balans komt en dat je de stormen des levens beter kunt doorstaan.

Gezondheid
Gezondheid is voor Chinezen de stabiele situatie. Pas als er blokkades optreden of bijvoorbeeld bepaalde organen te veel of te weinig energie krijgen (zoals door slechte voeding of te weinig correcte beweging), dan wordt de mens ziek. Tai Chi is een soort slow motion bewegen. Het bestaat uit een prachtige serie bewegingen bestaat, die we ‘de vorm’ noemen. Tai Chi en Qigong zijn enorm effectief, je merkt de resultaten direct. De zachte bewegingen zijn heerlijk ontspannend. Niet voor niets wordt het wel meditatie in beweging genoemd. Het is geschikt voor iedereen en absoluut blessurevrij.

Voor meer informatie kijk op www.maxtack.nl 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?