Is Dumoulin je held: Kom dan wielrennen

10 juni 2017, Clubhuis De Adelaar

Door Agenda

Heb jij het ook gezien op televisie, de superspannende Giro de Italia met Tom Dumoulin als winnaar. Wil jij dat ook? Met een duizelingwekkende snelheid sprinten naar de lijn, om uiteindelijk op het hoogste schavot met de bloemen te kunnen staan. Bij AR&TV De Adelaar begrijpen ze dat, want met die ambitie gaan er zaterdag 10 juni a.s. maar liefst 11 renners van het Adelaar Jeugdteam naar het Nederlands Kampioenschap in Amersfoort.

Al deze jeugdrenners hebben zich via districtswedstrijden moeten kwalificeren in hun eigen categorie en de startplek op het Nederlands Kampioenschap zelf verdient. De Adelaar heeft te maken met een sterk groeiende groep aan jeugdrenners. Kinderen kunnen laagdrempelig instappen om te starten met trainen en kennismaken met wedstrijden via een clubcompetitie.

Kinderen die geïnspireerd zijn geraakt door de prestaties van Dumoulin, zijn welkom bij speciale introductielessen van De Adelaar waar kinderen en ouders wordt geleerd wat de wielersport inhoudt. Jeugdvoorzitter Guido Willemsen zegt erover: ‘Met deze lessen kan elk kind goed voorbereid beginnen met wielrennen. Ook is er genoeg ruimte voor de vele vragen van ouders’.

Deelname is bedoeld voor kinderen die in 2017 zeven jaar worden tot en met 18 jaar. De introductielessen vinden plaats op maandagen van 19.00 tot 20.00 uur in het clubhuis van AR&TV de Adelaar. Voor meer informatie of aanmelden kunnen ouders mailen naar jeugd@adelaar.org.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?