Isabelle Diks (GroenLinks) brengt een bezoek aan Apeldoorn

10 mei 2014, van 15:00 tot 19:15, Zwitsal locatie, gebouw 64

Door Redactie

GroenLinks Apeldoorn

GroenLinks Apeldoorn is verheugd dat Europese GroenLinks kandidaat Isabelle Diks zaterdag 10 mei een bezoek brengt aan Apeldoorn. Isabelle is momenteel wethouder in de gemeente Leeuwarden en is ondernemer en fractievoorzitter geweest in Apeldoorn. Ze kent de gemeente en de inwoners dus goed. Isabelle in het Europese Parlement betekent dus een groen contactpersoon voor Apeldoorn in Brussel!

Isabelle zal van 15:00 tot 18:00 uur aan een middagprogramma deelnemen over duurzame energie, waterbeheer en schone lucht. Als u deel wilt nemen aan het middagprogramma dan verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden via groenlinks@apeldoorn.nl

Vanaf 18:00 uur zal er de gelegenheid zijn om met Isabelle Diks in gesprek te gaan in art café Sam-Sam, van Kinsbergenstraat 17. Er zullen ook hapjes klaar staan en u krijgt van ons een gratis drankje aangeboden.

ProgrammaEuropa geeft Natuurkracht”

Zwitsal locatie, gebouw 64, Vlijtseweg

  • 15:00 – 15:10 uur: Welkom door Bas Koers. Wat doet Apeldoorn aan duurzame energie en schone lucht?
  • 15:10 – 15:25 uur:  Presentatie Energiefabriek Apeldoorn door Marcel van der Maal, raadslid GroenLinks Apeldoorn. Hij geeft een toelichting op Energiefabriek Apeldoorn (EFA) en op enkele initiatieven (onder andere Cube).
  • 15:25 – 15:40 uur:  Presentatie Energiecoöperatie deA. deA is de lokale energiecoöperatie van en voor inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn
  • 15:40 – 16:30 uur: Debat “Europees energiebeleid is niet alleen noodzakelijk voor het milieu en het klimaat, maar ook voor onze onafhankelijk”.
  • 16:45-  17:00 uur: Actie SOS Lucht – Isabelle Diks onthult een verkeersbord om aandacht te vragen voor schone lucht. Dit gebeurt in het Parkje van Pythagoras aan de Stationsstraat.
  • 17:15 –  17:45 uur: Toelichting Marjolein Koopmans (ecologe, voormalig GroenLinks raadslid) over duurzaam waterbeheer en Europa. Locatie: Amaliapark, bij de Grift.
  • 18:00 – 19:15 uur: In gesprek met Isabelle en borrelen onder het genot van een hapje en drankje in artcafé SamSam

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?