It’s all about… LinkedIn

13 oktober 2014, van 19:30 tot 22:00, ACEC

Door Redactie

13 oktober a.s. draait SMC055 volledig om LinkedIn. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, 20.00 uur begint het programma. Jeroen Ederveen en Jan Willem Alphenaar vertellen niet alleen hoe je in contact komt met de juiste mensen maar ook nog eens hoe je een band met ze opbouwt.

Jeroen Ederveen werkt sinds 2007 als Sr. Online Marketing Specialist bij Exact. Hij is verantwoordelijk voor de online marketing van Exact, waaronder social media.
Jeroen stond vanuit Exact o.a. als pilot customer aan de wieg van de LinkedIn Company Page en heeft van daaruit in de loop der jaren een berg aan ervaring opgebouwd met bijvoorbeeld LinkedIn’s Marketing Solutions. In zijn presentatie ‘LinkedIn: De B2B snoepwinkel’ legt Jeroen uit wat de kracht van LinkedIn is voor een B2B organisatie.

Nog meer LinkedIn
Onze tweede spreker van de avond is niemand minder dan Jan Willem Alphenaar, LinkedIn watcher en -trainer. Zijn blogs op LinkedInpro.nl worden enorm goed gelezen en ook voor het laatste nieuws rondom LinkedIn zien velen hem als een vakexpert.
Jan Willem publiceert regelmatig e-books en adviseert diverse internationale organisaties in het gebruik van LinkedIn. Zijn ideeën en visies zijn vernieuwend, direct toepasbaar en brengen je in beweging!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?