IVN wandeling Paddenstoelen in het Leusveld

9 september 2018, om 14:00, parkeerplaats  Rhienderensestraat 21, 6964 BG Hall

Door Agenda

IVN

Op zondag 9 september 2018 organiseert IVN Apeldoorn een wandeling door Leusveld van circa 2 uur. Dit is een nat natuurgebied van Natuurmonumenten. De wandeling begint om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats Natuurmonumenten, Rhienderensestraat 21, 6964 BG Hall . Meer informatie is te verkrijgen bij John van Heiningen, telefoon 06-19957310 of via www.ivn-apeldoorn.nl.

Het najaar is bijna begonnen en het is tijd voor een wandeling door het Leusveld met speciale aandacht voor de op dat moment aanwezige paddenstoelen. Het Leusveld ligt in de mooie IJsselvallei ten zuidoosten van Apeldoorn tussen Eerbeek en Brummen. Lekker wandelen door bos, langs weilanden en langs de plassen, terwijl de gidsen een en ander vertellen over dit gebied. Het startpunt is vanuit Apeldoorn als volgt te bereiken: volg het kanaal richting Eerbeek. Ga bij de stoplichten de Hallse brug over en na ongeveer 50 meter direct rechts af de Rhienderensestraat in . Deze blijven volgen totdat aan de linkerkant een parkeerplaat met uitzicht op het landhuis verschijnt.

De wandeling is voor leden en vrienden van het IVN gratis. Niet leden betalen 2 euro voor deelname aan de wandeling. Iedereen is welkom.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur &recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?