Orpheus voorstelling: Ivo Niehe – Die avond in Parijs

22 april 2014 - 24 maart 2014, om 20:00, theater Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus

Een voorstelling over een voorstelling? Veel meer dan dat.

Na 2 jaar afwezigheid keert de veelzijdige Ivo Niehe terug op de plek die hem zo dierbaar is: bij u in het theater.

Afgelopen jaar stond hij voor het eerst in zijn carrière in het Mogador, dé theatertempel van Parijs. Zelden heeft een theatervoorstelling tot zoveel discussie achteraf geleid. Die nooit verwachte commotie gaf Ivo inspiratie voor een geheel nieuwe show met onder andere geestige anekdotes van wat zich allemaal buiten beeld afspeelt. Het wordt een zeer persoonlijke, muzikale, humoristische en emotievolle avond.
Daartoe neemt Ivo u mee naar de stad van de liefde waar hij onder anderen Carla Bruni, Charles Aznavour en Edith Piaf tegenkomt, maar vooral ook zichzelf…
Een voorstelling over een voorstelling? Veel meer dan dat. Want ook deze keer laat hij u niet naar huis gaan voordat er flink is gelachen en hij u, zoals altijd, een aantal waardevolle levenslessen heeft meegegeven.

In de pers:
Het Parool geeft de nieuwe show van Ivo Niehe “Die avond in Parijs” ***.”Hij is vooral een entertainer en verteller, die zijn fans in het theater een onderhoudende avond biedt.”

FRANS ETEN IN ORPHEUS
Een Franse avond in het theater vraagt om een Frans etentje vooraf. Onze chef-kok bereidt een heerlijke tweegangen-diner met Franse allure. Onze gast- sommelier Edwin Raben zoekt hier passende wijnen bij. Dit bijzondere diner boekt u voor € 25,- per persoon, inclusief begeleidende wijnen! Bovendien kunt u gratis gebruik maken van een bijzonder kaasplateau achteraf!

Dinsdag 22 april
Aanvang: 20.00 uur
Rabobankzaal
1e rang: € 26,50
2e rang: € 24,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?