Jaarlijks Zomerconcert

24 juni 2014, om 19:00, De Hofstadkerk

Door Redactie

Markant

Op dinsdag 24 juni geven de orkesten van Markant weer een Zomerconcert. Dit is een traditie, waarmee de orkesten ieder jaar het muziekseizoen afsluiten. Het wordt een bijzondere muzikale voorstelling in de Hofstadkerk in Apeldoorn Zuid. De voorstelling is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen en begint om 19.00 uur. Kaarten kosten € 2,50 en zijn vanaf 10 juni te koop aan de balie van Markant. Telefonisch reserveren kan ook: (055) 5213967. Kijk voor meer informatie op: www.markantapeldoorn.nl.

De avond wordt gevuld met muziek van de Twinkels, o.l.v. Marieke de Vos, de Speelgroep o.l.v. Baukje van Schie, het Jeugd Symfonie Orkest, het Jeugd Strijkers Ensemble en het Groot Symfonie Orkest o.l.v Peter Veenhuizen.

Leerlingen van Markant spelen al vanaf het prille begin van hun muziekcarrière in ensembles die aansluiten bij het speelniveau van hun muziekopleiding. In het jaarlijkse Zomerconcert kunnen de leerlingen laten zien wat zij het afgelopen seizoen hebben geleerd en kijken zij vooruit  naar orkesten waar zij op een dag ook in kunnen spelen. Ook kinderen en jongeren die geen les hebben bij Markant en die graag in een orkest willen spelen, kunnen tijdens het zomerconcert komen ervaren hoe dat is.

Markant geeft kinderen, jongeren en volwassenen workshops, lessen en cursussen in dans, muziek, theater, beeldende kunst, digitale kunst, mode en schrijven en is daarmee hét ontmoetingspunt op het gebied van kunsteducatie in de stad Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?