Jaarlijkse Hondenzwemmen in het Boschbad

18 september 2016, van 13:00 tot 16:00, Boschbad Apeldoorn, € 3,50

Door Agenda

Op zondag 18 september vindt het jaarlijkse Hondenzwemmen in het Openluchtbad Boschbad plaats. Op deze laatste dag van het zwemseizoen kunnen de honden het seizoen spetterend afsluiten met een duik in het recreatiebad van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang is € 3,50 per hond of gratis als u in het bezit bent van een Boschbad abonnement. Baasjes en belangstellenden hebben deze dag gratis toegang.

Kraampjes
Ook dit jaar zijn er leuke kraampjes met producten en diensten die interessant zijn voor de hond en het baasje. Zo staat Shopvoorjehond.nl er met de leukste toys en is Pet’s Place aanwezig voor de lekkerste snacks voor uw hond.

Hondendemonstratie
Hondenschool Apeldoorn is aanwezig met een behendigheidsparcours waar mensen vrijblijvend met de hond aan kunnen deelnemen. Daarnaast zetten ze ook spelletjes uit voor de honden waarbij ze flink moeten nadenken. Kortom, genoeg te beleven naast het spetteren van uw hond.

Het Openluchtbad Boschbad stelt jaarlijks aan het einde van het zomerseizoen het recreatiebad beschikbaar voor het Hondenzwemmen, een leuke traditie die ook dit jaar weer plaatsvindt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?