Jaarlijkse Hondenzwemmen in het Boschbad

20 september 2015, van 13:00 tot 16:00, Boschbad

Door Redactie

Op zondag 20 september vindt het jaarlijkse Hondenzwemmen in het Openluchtbad Boschbad plaats. Op deze laatste dag van het zwemseizoen kunnen de honden het seizoen spetterend afsluiten met een duik in het recreatiebad van 13.00 uur tot 16.00 uur. Baasjes en belangstellenden hebben deze dag gratis toegang. De toegang is € 3, 50 per hond.

Kraampjes

Ook dit jaar zijn er leuke kraampjes aanwezig met producten en diensten die interessant zijn voor de hond en het baasje. Dit jaar hebben Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn, Loco Perro,( trimsalon),  Pet’s Place Apeldoorn, shopvoorjehond.nl en Marijn honden uitlaatservice een kraampje. Daarnaast zal Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn waar nodig ook veterinaire consults geven.

Hondendemonstratie

Er wordt ook een leuke hondendemonstratie gegeven door Hondenschool Apeldoorn en er is een behendigheidsparcours waar mensen vrijblijvend met de hond aan kunnen deelnemen. Kortom, genoeg te beleven naast het spetteren van uw hond.

Het Openluchtbad Boschbad stelt jaarlijks aan het einde van het zomerseizoen het recreatiebad beschikbaar om de honden te laten spelen in en om het water, een leuke traditie die ook dit jaar weer plaatsvindt. Het Boschbad kijkt terug op een mooie zomer, waar ze veel bezoekers mochten verwelkomen in de verkoelende bosrijke omgeving.

Volg Boschbad op Facebook en Twitter

Blijf op de hoogte van de actuele openingstijden en de leuke acties van het Boschbad voor volgend seizoen. Volg ons via Twitter: @Boschbad of Facebook: facebook.com/boschbad

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?