Jan de Bruijn and friends

18 augustus 2012 - 13 augustus 2012, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

website Jan de Bruijn

Zanger-gitarist Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. Recht uit het hart.
De bands waarmee Jan de Bruijn tijdens zijn rijk gevulde carrière het podium deelde, zijn haast ontelbaar. Door velen misschien vergeten maar daarom niet minder legendarisch.

Tijdens de jaren ’80 was er o.a. The Crew, een ijzersterke rhythm & blues formatie waarmee Jan jarenlang een toonaangevende rol speelde in het internationale clubcircuit.

Begin jaren ’90 is Jan het gezicht van de steengoede formatie The Gonaabeez en eind jaren ’90 vinden we hem terug in Double Brown, een bluesband samen met zijn zus Anneke die we reeds eerder op het R&B Review mochten verwelkomen.

Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar, die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Het bluescafé is vereerd om Jan en zijn band opnieuw te mogen verwelkomen en raadt u vooral aan om dit niet te missen.

BEZETTING : Zang/Gitaar : Jan De Bruijn | Bas : Bert Embrechts |Keyz : Pieter Van Bogaert | Drums : Herre Cambré

Aanvang 22.00 uur
vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?