Jan-Simon Minkema en Wilco Stronks 23 febr. a.s. SAMSAM

23 februari 2014, om 16:00, Artcafé Samsam Apeldoorn

Door Agenda

Zondagmiddag 23 februari a.s. leest Jan Simon Minkema in Artcafè Samsam voor uit eigen zijn gedichtenbundels en wordt muzikaal afgewisseld (met ook liedjesteksten van Jan-Simon) door de Apeldoornse Nederlandstalige (singer)songwriter Wilco Stronks. Entree gratis, aanvang 16.00.

Na afloop van deze voordracht is er natuurlijk gelegenheid voor het stellen vragen en zijn de zeer aantrekkelijk geprijsde dichtbundels natuurlijk aan te schaffen met een handtekening en persoonlijke noot.

Jan Simon Minkema is naast (tekst)dichter ook een bekende Nederlands acteur/zanger die onder meer met Hetty Heyting en Marnix Kappers speelde in de populaire NCRV-televisieserie De Familie Knots. Hij speelde hierin de personages Opa Knots, Onkel X en meester Arend Vogel. Hij speelde een tijdelijke rol in GTST als leider van een sekte. Hij schreef verder liedteksten voor zichzelf o.a. voor Liesbeth Liszt en Kinderen voor Kinderen. Minkema maakte een jaar deel uit van de cabaretgroep Purper en hij speelde in het hoorspel Het Transgalactisch Liftershandboek. Ook schreef hij verschillende dichtbundels, waaronder ‘Zeven liedjes’, ‘Zonder vrienden kan ik niet’ en ‘101 liedteksten en gedichten over vriendschap’. En als laatste uitgave ‘Brieven aan mijn Zee’ in 2012. Er staat voor 2014 wederom een nieuwe gedichtenbundel op stapel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?