Janne Schra voor intiem concert naar theaterzaal van Gigant

13 mei 2016, van 20:30 tot 23:00

Door Redactie

Zangeres Janne Schra komt op vrijdag 13 mei voor een intiem optreden naar de theaterzaal van Gigant. Dit in het kader van de EP PONZO LIGHT, welke eerder deze maand verscheen. Het concert start om 21:00 en de deuren openen om 20:30. Tickets kosten €14,00 en €12,00 voor Vrienden van Gigant.

Op 15 april verscheen PONZO LIGHT, de nieuwe EP van Janne Schra. PONZO LIGHT vloeit voort uit het album PONZO dat in februari 2015 verscheen. Op de EP zijn intieme en zomerse versies van de nummers Carry On, Filthy Rich, Good Now, Scare Me en Everything I Do Ooh Ooh, een cover van From The Sun (Unknown Mortal Orchestra) en het nieuwe nummer Memory Steel te horen. Ter ere van het uitkomen van PONZO LIGHT, die in gelimiteerde oplage van 500 stuks op 10 inch vinyl inclusief een gesigneerde zeefdruk verscheen, doet Janne een korte tour langs Nederlandse podia doen. En gezien het intieme karakter van de EP, heeft Gigant gekozen voor eveneens een intieme locatie voor dit concert. De theaterzaal vormt het ideale decor voor de uitgeklede versies van Janne’s muziek.

Janne Schra begon haar muzikale carrière met de jazz/pop band Room Eleven, waarmee ze onder andere door Europa, Japan, Canada en Zuid-Afrika tourde en verschillende zeer succesvolle albums uitbracht. In 2011 startte ze het muzikale project Schradinova en werkte ze samen met onder andere Solomon Burk, Sister Bliss en De Staat. In 2013 was het tijd voor haar eerste echte soloplaat.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?