Januari theatervoorstelling Wel Winnen, hè!

20 januari 2014, van 19:30 tot 21:20

Door ApeldoornPaktaan

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Maandag 20 januari 2014
Theater Orpheus te Apeldoorn
20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag je zeker niet missen!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De sportbonden en NOC*NSF bieden jou een hoge korting aan. Zo kost een kaartje jou slechts € 5 (normale prijs € 20). Vanaf december kan je een kaartje bestellen op www.welwinnenhe.nl De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met het Verenigingsburo en Sportraad Apeldoorn.

Een voorproefje? Klik dan hier!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Bas van den Hoogen van het Verenigingsburo.

Bas van den Hoogen
T. 055-5274820
E. bvdhoogen@verenigingsburo.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?