JD Stedendriehoek organiseert workshop opiniërend schrijven

19 april 2013 - 8 april 2013, om 19:30

Door Jonge Democraten


Workshop volgen? De commissie Jonge Democraten Stedendriehoek organiseert op vrijdag 19 april de workshop Opiniërend Schrijven.

Wil je je ei kwijt in de lokale of landelijke krant? Wil je schriftelijk laten zien dat er een andere kant is aan een verhaal? Schrijven, of je het nou haat of je er van houdt, de kans is groot dat je het regelmatig moet doen in de toekomst. In deze training zullen we hier praktische handvaten geven die voor iedereen bruikbaar zijn. Tijdens deze workshop gaan we kijken waaraan een goed stuk moet voldoen. Hiervoor kijken we naar voorbeelden van krantenstukken en kijken we naar hoe je een goed stuk opzet. De workshop zal gehouden worden in de Latijnse School in Deventer, Grote Kerkhof 6. De workshop wordt georganiseerd door de Jonge Democraten Stedendriehoek en verzorgd door Nick Leone. Entree is gratis. Je kunt je aanmelden via het facebook-event.

De belangrijkste informatie samengevat:

Wat?
Workshop opiniërend schrijven.

Waar? 
De Latijnse School in Deventer, Grote Kerk 6.

Wanneer?
Vrijdag 19 april 2013, om 19:30

Wie?
Alle belangstellenden zijn van harte welkom, ook niet-leden van de JD. Wil je samen reizen vanuit Apeldoorn, stuur dan even een mailtje naar stedendriehoek@jd.nl Ook voor meer informatie.

We hopen je te zien de 19e!

Als je op de hoogte wil worden gehouden van onze activiteiten: Like ons of Volg ons

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?