Je hond is je ideale sportmaatje

21 april 2018, Welkoop, Laan van Spitsbergen 89, Apeldoorn

Door Agenda

Je hond is je ideale sportmaatje.”
Nieuw bij Welkoop: producten en workshops om lekker te bewegen met de hond

Ede, 6 april – Bewegen met de hond is een trend. Winkelketen Welkoop ontwikkelde daarom samen met Beeztees een productlijn die sport en spel met hond makkelijker, leuker en veiliger maakt. Om baasjes en honden op weg te helpen geeft hondentrainer Jeroen Oomen op 21 april bij Welkoop Apeldoorn de workshop ‘Bewegen met je hond’.

Samen bewegen is samen gezond
“Je hond is je ideale sportmaatje”, zegt Otto Smook, Category Manager Hond & Kat bij Welkoop. “We zien steeds meer dieren met overgewicht. Net als mensen hebben honden sport en beweging nodig om gezond en fit te blijven. Door het samen te doen sla je twee vliegen in één klap. Bovendien is samen bewegen leuker en het versterkt de band met je dier.”

Hardlopen, fietsen, spelen & trainen
Ervaren en beginnende sporters vinden in het exclusieve beweeg-assortiment van Welkoop alles wat ze nodig hebben om met de hond te sporten. Zoals heupgordels, harnassen en treklijnen voor het hardlopen (ook wel canicross genoemd). Fietsbeugels, tuigjes en elastische lijnen om veilig samen te fietsen. En hoepels, slalomsets en tunnels voor speelse behendigheidstrainingen. De producten zijn vanaf 9 april verkrijgbaar. Tips en handige informatie zijn te vinden op www.welkoop.nl/sportmaatje.

Workshops bij de eigen Welkoop-winkel
Welkoop wil alle honden in Nederland, samen met hun baasje, in beweging krijgen. Op zaterdagmiddag 21 april geeft hondentrainer Jeroen Oomen bij Welkoop Apeldoorn de eerste workshop ‘Bewegen met je hond’. Tijdens de workshop leren honden en baasjes hoe ze samen gezond en veilig actief bezig kunnen zijn. Aanmelden voor deze workshop kan in de Welkoop-winkel in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?