Jonas Kaufmann: An evening with Puccini bij Vue

8 maart 2016, van 20:00 tot 22:45, Vue Apeldoorn

Door Agenda

Op dinsdag 8 maart om 20.00 uur vertoont Vue Apeldoorn eenmalig de concert film van het legendarische optreden van de Duitse tenor Jonas Kaufmann op het podium van La Scala in Milaan. Op het witte doek wordt je die avond getrakteerd op een onthullende introductie van Puccini – de man, de muzikant, de superster – muzikaal verteld door Jonas en met zeldzame archiefbeelden. De voorstelling is rond 22.45 afgelopen.

Tickets à €17,50 zijn te koop aan de kassa, op www.vuecinemas.nl of via de Vue app.

Op 14 juni betrad de Duitse tenor Jonas Kaufmann het podium van La Scala in Milaan, de thuisbasis van de Italiaanse opera, voor een van de meest langverwachte optredens van 2015. Het concert was in het nationale nieuws van Italië en zelfs na vijf toegiften en 40 minuten van applaus, smachtte het publiek naar meer. Dit optreden is de focus van deze nieuw concert film geregisseerd door Brian Large.

Over Vue
 Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle theaters in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Concert

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?