Jonge Democraten bezoeken TOMRA Systems

28 oktober 2014 - 31 oktober 2014, om 15:00, Paramariboweg 77, Apeldoorn

Door Jonge Democraten

In deze tijd worden we ons steeds bewuster van de effecten die onze consumptie op het milieu heeft. Wereldwijd worden er dan ook voortdurend creatieve oplossingen gezocht op het gebied van recycling, om daarmee onze zogeheten ecologische voetafdruk te verkleinen.

Rondleiding
Dit was de aanleiding voor de Jonge Democraten om een rondleiding te organiseren bij een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van recycling: TOMRA Systems. Deze rondleiding zal plaatsvinden op vrijdag 28 november om 15.00 uur. Tomra ontwerpt en verkoopt systemen voor de inname van statiegeldflessen. Het bedrijf werd in 1972 in Noorwegen opgericht en heeft sinds 1983 een vestiging op het industrieterrein in Apeldoorn-Zuid.

Verzamelen
Ongeveer een half uur voor aanvang (14.30) zullen de Jonge Democraten verzamelen op het centraal station te Apeldoorn, voor de AH To Go. Zij zullen vanuit daar gezamenlijk per bus naar de locatie vertrekken. Indien je uit Deventer komt, zijn er mogelijkheden om samen te reizen. Aansluitend zal de maandelijkse VrijMiBo van de Democraten plaatsvinden op dezelfde locatie. Als je alleen de borrel wilt bijwonen, ben je welkom vanaf 17.00 uur.

Aanmelden
Gelieve aanmelden via het Facebook-event of bij stedendriehoek@jd.nl.

Alle informatie op een rijtje:

Wie?               Jonge Democraten Stedendriehoek
Wat?               Rondleiding bij Tomra Systems + vrijdagmiddagborrel
Waar?             Paramariboweg 77, Apeldoorn
Wanneer?      Vrijdag 28 november 2014, 15.00 uur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?