Jongerenenquête Circulus

26 januari 2012

Door Jarmo

Peter Vroon

Jongeren zijn de toekomst. Met die insteek wil Apeldoorn Direct ook steeds meer de ruimte geven aan jongeren om deel te nemen aan ons platform. Jarmo Gutteling en Janneke Klip bijten de spits af. Zij doen het geheel op eigen manier en grijpen deze kans aan om een enquête te houden onder hun eigen doelgroep. Misschien denkt u nu wel: ik ben geen jongere meer. Wees dan sportief en behulpzaam en trommel de jongeren in uw huis op om mee te doen aan de jongerendiscussies en topics op Apeldoorn Direct. Zegt het voort: de jongeren komen eraan!

Een plastic bekertje bij het restafval?!

Wij zijn Jarmo Gutteling en Janneke Klip, twee (t)-vwo 6 leerlingen van de Koninklijke Scholengemeenschap uit Apeldoorn. Wij doen ons profielwerkstuk in opdracht van en in samenwerking met Circulus. We onderzoeken de vraag die simpel gezegd luidt: “Hoe verminderen we de hoeveelheid kunststofverpakkingen in het restafval?”

Uiteindelijk zijn we ons tijdens ons onderzoek vooral gaan richten op jongeren in de leeftijdscategorie 15 – 25 jaar, we willen namelijk weten welke kijk deze groep jongeren heeft op afvalscheiding, hier dan met name op de scheiding van kunststofverpakkingen. Om erachter te komen hoe de jongeren uit Apeldoorn en omgeving hierover denken, nodigen wij jou uit, als je tussen de 15-25 jaar oud bent, om deze enquête serieus in te vullen. (Het duurt slechts 5 min.)

Alvast hartelijk bedankt!

Janneke Klip en Jarmo Gutteling

Om deel te nemen aan onze enquête, verzoeken we je om op onderstaande link te klikken (ThesisTools), de rest wijst zich vanzelf!

Klik hier om naar de enquête te gaan.


 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?