Joris Linssen en Caramba met Vuur

14 april 2012 - 20 oktober 2021, van 21:00 tot 23:00, Gigant

Door Nataliefde

In januari, februari en maart 2012 toert Joris Linssen & Caramba door heel Nederland. De jongens spelen nu voor het tweede jaar hun theaterconcert Vuur. Ze spelen nieuw werk van hun gelijknamige cd en Joris vertelt nog persoonlijkere verhalen. Zaterdag 14 april staan ze in Gigant.

Televisiepresentator Joris Linssen zingt al sinds jaar en dag. Hij studeerde enige tijd in Mexico en beschouwt dat als zijn tweede vaderland. Al in 1991 had hij het plan om aanstekelijke, rauwe Mexicaanse mariachi-songs in het Nederlands te vertalen en een Mexicaanse band in Nederland te beginnen.

Caramba toerde eerder langs theaters met de voorstelling Tranen van Geluk. In deze voorstelling speelden zij Caramba liedjes en vertelde Joris Linssen verhalen uit zijn leven en tv-werk.

Het publiek weet inmiddels wat ze mogen verwachten: vier rasmuzikanten die stralend eigen nummers brengen en prachtige bewerkingen van Mexicaanse evergreens.

Vuur is een verrassende voorstelling, vol passie en weemoed. Deze voorstelling is een must-see voor wie geraakt wordt door de echtheid van Joris’ tv-programma’s. Raken en geraakt worden, dat is de kern van deze feelgood voorstelling.

Kaarten kosten €15,00/€14,00(leden) en zijn reeds verkrijgbaar via www.gigant.nl of aan de kassa van Gigant

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?