JPK Band

10 augustus 2013 - 6 augustus 2013, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

www.musicfrom.nl

In 2000 richt Jan Pieter Kuijten zijn eigen band op. Een driemans formatie van stevige Rhythm & Blues en beukende Rock.
Vrijsnel veroveren ze vele kroegen en festivals en maken faam met hun eigen werk. In Mei 2002 brachten ze hun eerste CD “Knife & Gun” uit met 8 eigen nummers. Sindsdien zijn meer dat 40 eigen nummers geschreven.
Hun muziek wordt weleens omschreven als een orkaan die onverwacht langskomt en vervolgens een fijn gevoel achterlaat. Met hun enthousiaste en energieke podium-presentatie weten ze altijd weer het publiek uitermate te vermaken, eindigend altijd weer in één groot feest.
Met bassist Maurice van den Nobelen en drummer Jan keuter heeft Jan Pieter een rotsvaste basis gevonden met muziek en performance vol drive en passie. Kortom, een uniek bluesrock trio met een onmiskenbaar eigen geluid. Naast voornamelijk eigen werk spelen ze hits van oa.: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Roy Buchanan, Ten Years After, Johnny Winter, Chuck Berry, Elvis Presley, etc doordrenkt en overgoten met hun eigen JPK saus.

Kortom, zeker de moeite waard om te komen bekijken. Hun website (www.jpkband.nl) liegt er niet om kijkende naar de vele fotos, filmpjes, mp3′tjes en reacties in hun gastenboek en waar nog veel meer informatie te vinden is over deze band.

Aanvang 22.00 uur
vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?