JT Plus: And So It Goes

4 november 2014, om 14:30, JT

Door Agenda

And So It Goes

JT Plus is een voorstelling speciaal voor de oudere bioscoopbezoeker. Eens per maand vertonen wij de mooiste filmtitels in een aangename setting. Voor een ticket betaalt u slechts € 9,- inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers. Zo kunt u op 4 november genieten van de film And So It Goes.

Tijdens deze terugkerende voorstelling is er een prachtige film voor u geselecteerd, welke in onze ogen nog een extra vertoning waard is. Niet alleen bekende kaskrakers worden een laatste maal teruggebracht, maar ook arthousefilms die absoluut gezien moeten worden.

Of u alleen komt of met iemand samen, u zult altijd aanspraak hebben tijdens deze middag. Behoort u nog niet tot de oudere doelgroep maar spreekt deze middag u wel aan? Ook dan bent u ook van harte welkom.

Eerstvolgende voorstelling: And So It Goes

In de romantische komedie And So It Goes speelt Oscarwinnaar Michael Douglas de eigenwijze Oren, een man wiens leven op zijn kop staat wanneer de zorg voor zijn, tot dan nog onbekende, kleindochter plots in zijn handen ligt. Gelukkig schiet zijn lieve buurvrouw Leah (Oscarwinnares Diane Keaton) hem te hulp, waarbij hij haar ineens in een heel ander daglicht ziet… And So It Goes is geregisseerd door Rob Reiner, die eerder verantwoordelijk was voor When Harry Met Sally en The Bucket List.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?