Jubileum De Borrelnood

17 mei 2013, van 17:00 tot 23:55, Boschbad

Door Redactie

Op vrijdag 17 mei vindt de 60e editie van De Borrelnood plaats, dat betekent 60 x de Borrelnood in Apeldoorn. Deze keer is de locatie het Boschbad aan de Felualaan.

De Borrelnood is een initiatief van en door Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter. Iedereen die werkzaam is in de creatieve branche of “iets heeft” met deze beroepsgroep is van harte welkom. Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van de Borrelnood elkaar vanaf 17.00 uur. Hier kun je kennis en ideeën uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten en prettige gesprekken voeren. Het lijkt misschien op een netwerkbijeenkomst, maar dat is het niet. De toegang is altijd gratis en de locatie wisselt per maand. Ook het thema wisselt maandelijks. Deze maand is dat: Once Upon a time in Apeldoorn!

De Borrelnood’ is een initiatief van én door Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter! Iedereen die werkzaam is in de creatieve branche of ‘iets’ heeft met deze beroepsgroep is van harte welkom! Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17:00 Hier kun je kennis en ideeën uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten en prettige gesprekken voeren. Het li een commercieel karakter! Iedereen die werkzaam is in de creatieve branche of ‘iets’ heeft met deze beroepsgroep is van harte welkom! Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17:00 Hier kun je kennis en ideeën uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten en prettige gesprekken voeren. Het lijkt misschien op een netwerkbijeenkomst maar dat is het niet!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?