Jubileumconcert “PB door de jaren heen”

24 maart 2018, om 19:00, Scholengemeenschap De Heemgaard, Heemradenlaan 125, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseert onze muziekvereniging haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Scholengemeenschap De Heemgaard. Zoals elk jaar staat het concert in het teken van een thema, dit jaar is dat “PB door de jaren heen”. We bestaan dit jaar namelijk 90 jaar! Een mooie leeftijd om te vieren met een feestelijk jubileumconcert.

Tijdens de avond zullen alle afdelingen van onze vereniging zich van de beste kant laten horen. Het fanfareorkest, het slagwerkensemble, het opleidingsfanfareorkest en het opleidingsslagwerk-ensemble nemen je mee op een muzikale reis van het verleden naar het heden. Denk hierbij aan bekende gouden hits onder andere gespeeld door de fanfare, maar ook aan de muziekstukken die het slagwerkensemble op het NK speelde. Het belooft een fantastische muzikale avond te worden met veel diversiteit.

Kortom, een avond die je niet mag missen! Ook als je benieuwd naar onze vereniging en misschien wel een instrument wilt leren bespelen of je oude hobby weer op wilt pakken. Dan is dit dé perfecte kans om te komen luisteren en een goede indruk te krijgen van PB. De entree is gratis, de zaal gaat open vanaf 19.00 uur en het concert start om 19.30 uur. Uiteraard is er ook weer een grootste loterij in de pauze. Wij kijken uit naar een gezellige avond en hopen je 24 maart 2018 te zien!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?