‘Jump’ en ‘Zicht op talent’ bij 100 Talentvolle Vrouwen

5 september 2015, van 19:30 tot 21:30

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Wat was het weer druk, gezellig én leerzaam tijdens de seizoens-opening van ‘100 Talentvolle Vrouwen’! Alle reden om door te gaan met de maandelijkse workshops, die vrouwen uit Apeldoorn en wijde omgeving helpen bij het vinden van een (andere) baan. Stap voor stap werken we toe naar het ‘in actie komen’: hoe presenteer je je en hoe regel je dat je een dag kunt meelopen bij een bedrijf?

Op maandag 5 oktober kun je kiezen uit twee workshops: ‘Jump’ en ‘Zicht op je talent’. ‘Jump’ is een gespreksmethode waarbij we op een positieve manier en in een kleine groep stilstaan bij wat er nu bij jou speelt. Wat gaat goed? Wat zou een volgende stap kunnen zijn? Bij ‘Zicht op talent’ gebruiken we gevarieerde werkvormen zodat je onder woorden kunt brengen wat jouw sterke punten zijn. En welke unieke talenten wil je inzetten in je werk?

Meld je snel aan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl. De avond duurt van 19.30-21.30 uur en vindt plaats in Apeldoorn. De precieze locatie ontvangen deelnemers bij de bevestiging van hun inschrijving. Deelname is gratis; je betaalt alleen je eigen consumptie.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren. Wil je een inkijkje hebben in de opzet en bijeenkomsten? RTV Apeldoorn heeft begin september een korte impressie gemaakt. De link naar dit filmpje is te vinden op de website.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer: 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?