Juni is de Maand van het Spannende Boek

1 juni 2014 - 30 juni 2014, CODA Bibliotheek

Door Redactie

Robert Goddard

Tijdens de Maand van het Spannende Boek staan van 1 tot en met 30 juni spannende boeken centraal. Het thema dit jaar is Terreur in Thrillers en uiteraard besteedt CODA Bibliotheek hier ruimschoots aandacht aan. Met een uitgebreide keuzelijst met spannende boekentips die door CODA is samengesteld, kunnen leden in CODA Bibliotheek op zoek naar een van de vele thrillers die aansluiten op het thema. Alle boeken die op die lijst staan zijn stuk voor stuk meer dan de moeite waard om te lezen. CODA verloot daarom onder de ingeleverde uitleenbonnen een boekenpakket ter waarde van € 100,-. Bovendien ontvangt iedereen die in juni lid wordt van CODA Bibliotheek een boekenbon ter waarde van € 5,-.

Tijdens de Maand van het Spannende Boek is er meer te doen dan alléén boeken lenen en lezen. Op www.coda-apeldoorn.nl/spannend kan een online moordspel gespeeld worden: een klassieke ‘whodunit’ in zeven delen die door niemand minder dan succesvol thrillerauteur Marion Pauw geschreven is. Vanaf 30 mei staat dit spel op www.coda-apeldoorn.nl/spannend; hier is ook de keuzelijst met titels van thrillers te downloaden. Tot slot helpt De Spannende Boekentipper bezoekers moeiteloos bij het vinden van de aller spannendste boeken.

Iedereen die zijn uitleenbon in de periode van 1 tot en met 30 juni inlevert bij de balie van een van de vestigingen van CODA Bibliotheek, maakt bovendien kans op een boekenpakket ter waarde van € 100,-.

Kom in juni naar een van de CODA vestigingen, maak een keuze uit de vele titels dit passen binnen het thema Terreur in Thrillers en doe mee met onze winactie!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?