‘K Leef Run: toegankelijke voorjaarsrun met een missie

16 mei 2015, paleis het loo

Door Agenda

http://www.stichtingkleef.nl/

Zaterdag 16 mei 2015 worden in Apeldoorn de veters gestrikt voor de ‘K Leef Run 2015. Een nieuwe, sfeervolle voorjaarsrun voor deelnemers van alle niveaus en leeftijden. De start zal plaatsvinden op het mooie voorterrein van Paleis het Loo, daarna gaan de 5 en 10 km. door het prachtige paleispark( kroondomein) en wordt georganiseerd in samenwerking met Apeldoornse atletiekvereniging AV’34. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de kinderkilometer (¤2), laagdrempelige 5 kilometer (¤5) of de uitdagende 10 kilometer (¤5). De volledige opbrengst gaat naar stichting ‘K Leef, dat zich inzet voor kankerpatiënten en hun naasten. Lopers die naast het inschrijfgeld meer willen betekenen kunnen zich laten sponsoren, moedigt de organisatie bestaande uit  Jan Koorenhof  en Wim van Beek aan. Koorenhof: “Dit is niet zo maar een hardloopwedstrijdje. Ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen juist vanwege het thema graag meer willen doen. Zelf heb ik kanker gezien bij vrienden bij mijn eigen familie en mensen om mij heen – ik weet wat voor vreselijks het is. Daarom zet ik mij volledig in. Als er deelnemers zijn die dat gevoel delen en zich naast het inschrijfgeld graag willen laten sponsoren, is dat natuurlijk prachtig!”. ‘kLeef en de vrijwilligers in het huis aan de Vosselmanstraat doen geweldig werk voor iedereen die ook maar iets met kanker te maken heeft . Wij moeten het geweldige werk van deze vrijwilligers  sterk ondersteunen door een bijdrage te leveren aan deze middag bij Paleis het Loo.

Er komt een grote bus te staan waar men het geld in kan deponeren voor deze actie.

Daarnaast zal de 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums een optreden verzorgen. Het was dit regiment dat Paleis het Loo bevrijde van de duitsers op 17 april 1945. De Old Army Cars zal zorgen voor een static show van oude militaire voertuigen

We hopen dat veel bedrijven,personeelverenigingen ,sportverenigingen en natuurlijk scholen  gehoor zullen geven om  deze actie te ondersteunen aldus de organisatie .


De locatie van de loop is zonder aanwezige kleedkamers, maar met catering.
Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op:

www.stichtingkleef.nl en www.av34.nl.

Tot zaterdag 16 mei bij Paleis het Loo!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?