Kamelenrace

28 mei 2012, van 14:00 tot 16:00, Café de Gouden Klok

Door Nataliefde

Maandag 28 mei, oftewel Tweede Pinksterdag, organiseert café De Gouden Klok in Ugchelen iets bijzonders: een kamelenrace! Je kunt je inschrijven aan de bar van het café.

Ugchelen in de ban van kamelen

Op tweede Pinksterdag, 28 mei 2012, organiseert Café De Gouden Klok een waar spektakel.Waaghalzen kunnen die dag deelnemen aan een heuse kamelenrace. De spannende race zal om twee uur ‘s middags van start gaan. Om aan de kamelenrace te kunnen deelnemen dient men zich aan te melden bij de medewerkers achter de bar van Café De Gouden Klok. Moedige deelnemers zullen bovenop hun bultige viervoeters een sprintje trekken door het mulle Sahara-zand. Toegejuicht door het enthousiaste publiek zal er een overwinning plaatsvinden voor de allerbeste kamelenjockey.

Deze stapelgekke wedstrijd zal bij elke deelnemer een waardevolle herinnering achterlaten, maar de winnaar gaat natuurlijk naar huis met een prachtige prijs. Wie kan straks zeggen dat hij of zij de beste kamelenrijder van Ugchelen is? Wie durft deze uitdaging aan te gaan en bezorgt zichzelf en de toeschouwers een onvergetelijke dag? En wie neemt die prijs mee naar huis? We zullen het mee gaan maken op tweede pinksterdag!

Tekst: Aletta Hulman

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?