Kayak – 40-jarig jubileum

15 december 2012 - 3 december 2012, om 21:00, Gigant

Door Redactie

Kayak – 40 jaar – ‘Journey Through Time’

Kayak bestaat 40 jaar! Dit opmerkelijke feit zal in het najaar van 2012 met een jubileumtour worden gevierd. Onder de noemer ‘Journey Through Time’ zal de band een ruime greep doen uit het inmiddels immense repertoire. Op de setlist komen uiteraard de bekende hitsuccessen te staan, maar ook minder bekende, zelden of nooit eerder gespeelde nummers zullen aan bod komen.

Na een afwezigheid van twee jaren, het gevolg van het plotseling overlijden van drummer/componist/producer Pim Koopman, maakte Kayak afgelopen jaar een ‘comeback’. Met Hans Eijkenaar, een van de meest gerenommeerde slagwerkers van ons land, als nieuwe drummer. En verder in de vertrouwde bezetting van de laatste cd’s, dus met onder anderen de grote roerganger Ton Scherpenzeel en de vocale boegbeelden Cindy Oudshoorn en Edward Reekers. Zowel de nieuwe cd ‘Anywhere But Here’ als de clubtour oogstten jubelende kritieken.

I.v.m. de BTW verlaging op de toegang tot podiumkunsten, kunnen mensen die vóór de middag van 15 juni een ticket hebben gekocht tegen het hogere BTW tarief, op de avond van dit concert op vertoon van het duurdere ticket het verschil terugkrijgen.

Aanvang: 21:00

Prijs normaal: €19,00
Prijs leden: €18,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?