Kenny B op 10 november in Gigant

10 november 2017, om 20:00, Popzaal Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, € 17,50

Door Agenda

Op vrijdag 10 november brengt Kenny B de zomer terug naar Apeldoorn! Hij speelt dan, samen met voorprogramma Ruben Annink, in de popzaal van Gigant. De deuren van de popzaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €17,50. Vrienden van Gigant betalen €15,00.

Kenny B
Zijn roots mogen dan in Suriname liggen, maar Kenny B is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In zijn thuisland was hij met meer dan 10 nummer 1 hits al een waar begrip, en in 2015 veroverde hij ook Nederland met zijn megahit ‘Parijs’. Het nummer groeide uit tot de meeste succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar, met meer dan 25 miljoen views op Youtube. Sindsdien heeft de zanger niet stil gezeten. Afgelopen zomer zag je Kenny B nog in het populaire programma De Beste Zangers en later dit jaar kunnen we een nieuw album verwachten! In 2015 stond Kenny B al eerder in een vol Gigant en gelukkig is hij op 10 november terug!

Ruben Annink
In 2015 was hij een van de kandidaten in het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter. Hierin stond hij in de finale maar moest hij het afleggen tegen Anna Rune. Op 22 mei 2015 was Annink samen met Ali B te gast in De Wereld Draait Door. Hier maakten ze veel indruk met het nummer “Terwijl jullie nog bij me zijn”, een ode aan Ali’s twee kinderen. Dit jaar bracht Ruben Annink het nummer Tijdmachine uit samen met Teske de Schepper, en zijn eigen EP zal dit jaar ook nog uitkomen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?