Kensington: WIN Meet & Greet

12 oktober 2012, om 20:30, Gigant

Door Redactie

Met nummers als No Way Out, Send Me Away en Don’t Look Back heeft Kensington ondertussen al een mooie plek opgeëist in de Nederlandse muziekwereld. Als indierockliefhebber en 3FM-luisteraar kon je de afgelopen maanden niet om de band heen.

WIN

Gelukkig voor ons allemaal komen de vier mannen van Kensington op 12 oktober ook naar Gigant en om dit heugelijke feit nog meer te vieren, mogen wij 5x een meet en greet weggeven voor 2 personen! Heb je de band dus altijd al eens willen ontmoeten, dan is dit je kans!

Gigant geeft deze meet & greet het liefst aan de grootste fans en enthousiastelingen. Laat ons dus zien waarom wij juist jou zouden moeten kiezen! Alles is geoorloofd: tekst, foto’s, video’s, gedichten, liedjes, verzin het maar. Insturen kan via e-mail, Facebook en Twitter. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

KENSINGTON

Kensington is een vierkoppige formatie in de simpele traditionele bezetting. Dat dit niet tot voorspelbare resultaten hoeft te leiden bewijst de band met een frisse, gelaagde en moderne sound. Na het uitbrengen van ‘Borders’, het debuutalbum uit 2010, begint Kensington aan succesvolle tocht langs de poppodia, media en festivals. Zo zijn er hitsingles op 3FM, uitverkochte zalen (Paradiso, Tivoli, Rotown, 013) en buitenlandse avonturen in Indonesië, de Verenigde Staten, Frankrijk, België en Servië.

Gigs met o.a. White Lies, Razorlight, My Chemical Romance en The Wombats bevestigen Kensington’s snel groeiende live reputatie. De band is driemaal genomineerd voor een 3FM Award, onderscheiden met KinkFM’s FestivalAmbassadeur 2011-titel en winnaar van een 3voor12Utrecht SongVanHetJaar Award.

Daarnaast zorgen optredens in De Wereld Draait Door, clips en specials op MTV/TMF, deelname aan Lingo(!) en vooral de 3FM Megahit Let Go ervoor dat de band volop in de spotlights blijft staan. De pers blijft enthousiast: op Noorderslag 2011 noemt OOR Kensington ”een van de beste bands van Nederland” en 3voor12 ziet een headlineshow in Rotown ”van internationale klasse”. ZIP Records uit San Fransisco bevestigt de internationale potentie door in oktober 2011 het debuutalbum ‘Borders’ uit te brengen in de VS en Canada.

Meer informatie op: www.gigant.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?