Kerkdiensten rond WK 2014: The winner takes it all

15 juni 2014 - 13 juli 2014, Landdrostlaan 51 in Apeldoorn

Door Redactie

De basis

De Basis, kerk met compassie, organiseert vanaf zondag 15 juni vijf speciale themadiensten rond het WK thema: The winner takes it all. De diensten aan de Landdrostlaan 51 in Apeldoorn beginnen om 09.30 uur en om 11.15 uur. De invulling van het thema van de diensten op 29 juni en 6 juli hangt af van het verloop van de voetbaluitslagen van Oranje.

Heel Nederland kleurt oranje en of je nou voetballiefhebber of een zogenaamde ‘voetbalweduwe’ bent, het kan je niet ontgaan zijn dat het WK voetbal van start gaat. Dit keer in Brazilië. In de Basis volgen we het WK op de voet en gooien we graag eerlijk een balletje op over onderwerpen die met ons leven te maken hebben. Benieuwd naar de basisopstelling? Kom het meebeleven met honderden anderen in de Basis: een eigentijdse kerk speciaal voor mensen die het allemaal nog niet zo geloven. Hup Holland!

De Basis is een eigentijdse, groeiende kerk in Apeldoorn. Door iedere zondag twee bijeenkomsten te organiseren, trekt de Basis elke week zo’n 900 bezoekers. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en worden op moderne wijze vormgegeven. Filmfragmenten, een enthousiaste live-band en de toespraak wisselen elkaar af. Voor en na de diensten is er gratis koffie en thee. Voor kinderen t/m groep 8 is er iedere zondag tijdens de eerste bijeenkomst een speciaal kinderprogramma. Voor kinderen van 0 t/m groep 1 is er iedere zondag opvang tijdens beide diensten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?