Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid 2014

12 december 2014, van 1500 tot 1800, dok Zuid (1e Wormenseweg 460)

Door Wijkraad Apeldoorn Zuid

Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid 2014

De avonden worden steeds langer, het wordt kouder en de feestdagen komen eraan. Dat betekent dat het weer tijd wordt voor de jaarlijkse kerstinloop van de wijkraad! 12 december is het zover; dan bent u van harte welkom om langs te komen in dok Zuid. Het feest begint om 15:00 uur.

Er is van alles te doen. Zo kunnen er kerstbakjes gemaakt worden. Dit is geheel gratis! Verder kan jong en oud gezellig knutselen. Bovendien is er gratis erwtensoep en ranja voor de kinderen.

Ook is er muziek en wel van het duo TwoParty. Dit duo, dat bestaat uit vader en dochter Jacqueline en Gérard, zal de mooiste hits komen zingen. Van Abba tot Willeke Alberti en van Rihanna tot Frans Bauer. Voor ieder wat wils.

Net als vorig jaar is er weer een rad van fortuin. U kunt weer lootjes kopen voor een goed doel en een kansje wagen voor een van de mooie prijzen! Naar welk doel de opbrengst van het rad van fortuin gaat moeten we nog bepalen.

Als klap op de vuurpijl is ook de enige echte Kerstman bij ons te gast! Hij komt langs met een zak vol leuke cadeautjes. Dit wilt u niet missen!

Het belooft dus weer een gezellig feestje te worden. Wij als wijkraad organiseren dit feestje graag voor de wijk. Niet alleen om het jaar gezellig samen af te sluiten, maar ook om met u in contact te komen. Voor u is dit ook een mooi moment om de bestuursleden van de wijkraad aan te spreken met al uw opmerkingen, klachten en/of vragen.

Kom dus langs! Schrijf daarom nu alvast in uw agenda:

Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid

  • Datum: Vrijdag 12 december 2014
  • Tijd: 15:00 tot 18:00 uur
  • Locatie: dok Zuid (1e Wormenseweg 460)

U bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?