Kerstmarkt Apeldoorn bij Binky

17 december 2016, van 10:00 tot 21:00, Binky, Dubbelbeek 4 (hoek Arnhemseweg), Apeldoorn, €2,-

Door Agenda

Na twee succesvolle edities van Kerstmarkt Apeldoorn in Stadspark Berg & Bos verhuist de kerstmarkt dit jaar naar Kinderparadijs Malkenschoten. Op 17 en 18 december is de kinderboerderij omgetoverd in winterse sferen en staan er veel gezellige marktkramen.

Kinderparadijs Malkenschoten en de organisatie Kerst in Apeldoorn slaan de handen inéén om het kerstgevoel op de kerstmarkt nog beter over te brengen. De levende kerststal wordt dit jaar een levende kerstboerderij! De vele marktkramen bieden voor ieder wat wils en ook de kinderen vervelen zich niet door de verschillende activiteiten zoals schminken of pony rijden. Op zaterdag wordt een moderne versie van het kerstverhaal verteld in de kindermusical “Niet zo’n Stille Nacht”. Natuurlijk komt de kerstman langs, is er (live)muziek, lekker eten en drinken en kun je genieten van de dieren en speeltuinen in ons park.

Op zaterdag 17 december is de kerstmarkt van 10.00 – 21.00 uur geopend en op zondag 18 december van 10.00 – 19.00 uur. De entree van de kerstmarkt is €2,- per persoon (vanaf 2 jaar). Abonnementhouders van Kinderparadijs Malkenschoten mogen de kerstmarkt gratis bezoeken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?