Kerstmarkt opening tentoonstelling Nuria Andreu

8 december 2012, van 14:00 tot 17:00, Proeflokaal Wijnen&zn,

Door Redactie

Opening tentoonstelling Nuria Andreu 8 dec. 14.00-17.00 uur
Het heeft even geduurd maar zaterdag 8 december opent de tentoonstelling Pictures, Paintings and Wine van de Spaanse fotografe Nuria Andreu. Nuria is geboren in de buurt van Barcelona en volgde een opleiding fotografie in Spanje. Op jonge leeftijd kwam zij naar Nederland en studeerde aan de
kunstacademie in Utrecht. Nederland liet haar niet meer los want sindsdien is ze een moderne bohemien die overal en nergens haar huis heeft. Nuria is sinds 1992 freelance fotograaf. Ze legt beelden op een speciale wijze vast en laat ons op een andere, intrigerende manier naar de wereld om ons heen kijken. Of het nu maatschappelijk, kunst of architectuur is, haar beelden triggeren en doen ons verwonderen. Speciaal voor Wijnen&zn maakte ze een geheel nieuwe tentoonstelling. Waarin ze beelden van wijngaarden in Spanje afwisselt met de Veluwse bossen. U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Natuurlijk zetten wij Nuria’s favoriete Spaanse wijnen open. Zoals de in Barcelona wild populaire Enate cabernet/merlot € 9,95.

Kerstmarkt 8 dec. 14.00-17.00 uur
• Speeddaten met Edwin Raben. Neem uw Kerstmenu mee en Edwin geeft u de beste wijn/spijsadviezen.
• Opening tentoonstelling Nuria Andreu (zie hieronder)
• Proef de mooiste Kerstwijnen. Wij zetten die middag een flinke selectie voor u open zoals onze Spaanse toppers Enate en Artadi, de wijnen van Triquedina etc. etc.
• In het proeflokaal worden hapjes gemaakt, proef ze samen met de wijnen.
• Probeer de huisgemaakte glühwein.
• Neem recepten mee naar huis.
• Er zijn bijzondere kerstgeschenken zoals exclusieve Pulltaps kurketrekkers met Swarovski kristallen, kristallen Riedelglazen, boeken, bijzondere verpakkingen etc.
• Muzikale omlijsting door een van onze vaste klanten Bert Louissen. Bert was jarenlang de begeleider van Liesbeth List. Hij zal 8 december een breed repertoire ten gehore brengen. Bert zijn favoriet in de winkel is Fontain de Roy € 6,95. Die zetten we uiteraard op de proeftafel.
• Kom langs, neem je vrienden mee, proef en geniet. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Jan Kalvenhaar

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?