Kerstshoppen op de Eglantier met grote kerstmarkt op vrijdag 19 december

19 december 2014 - 21 december 2014, Eglantier

Door Agenda

Kom helemaal in de kerstsfeer tijdens het Kerstshoppen weekend op de Eglantier, van vrijdagmiddag 19 december t/m zondag 21 december.

Uiteraard liggen de rode lopers uit, is het winkelcentrum sfeervol verlicht en klinkt gezellige kerstmuziek. De Eglantier is er klaar voor de bezoekers van alle benodigdheden voor een gezellige kerstperiode te voorzien en biedt vele aanbiedingen om het ook nog aantrekkelijk te houden. Bovendien is de Eglantier goed bereikbaar en bezoekers kunnen gratis parkeren.

Om extra in de kerstsfeer te komen organiseert het winkelcentrum diverse activiteiten in dit weekend.

Vrijdagmiddag en -avond 19 december
Vanaf 14.00 uur is er een grote eigen kerstmarkt met vele kraampjes van ondernemers en externen. Diverse kramen met o.a. kerststukjes, brocante, sieraden, decoratie en accessoires, chocomel, glühwein en heerlijke hapjes. Kinderen kunnen ezeltje rijden en er is een stal met levende dieren die geknuffeld kunnen worden. De kerstband van DAP treedt op tussen 15.00 en 17.00 uur en vanaf 18.00 uur zijn er diverse optredens van het SOS Matrozenkoor. Onze wensfeeën zijn s’avonds aanwezig om bijzondere wensen in ontvangst te nemen.

Stiletto Run voor Serious Request
Pretty Tall organiseert deze avond om 19.00 uur een Stiletto Run op het winkelcentrum. Deelname kost 5 euro. De opbrengst daarvan gaat naar Serious Request. Daarnaast zijn er leuke prijzen te
winnen waaronder een paar gratis pumps.

Zaterdag 20 en zondag 21 december
Tussen 12.00 en 17.00 uur vinden er op beide dagen diverse activiteiten op het winkelcentrum plaats. De ezelboerderij is aanwezig met een stal met levende dieren en kinderen kunnen een rondje op de ezel rijden. Diverse Dickens figuren en onze wensfeeën zijn op het winkelcentrum aanwezig. Zaterdagmiddag treedt Ons Koor uit Beekbergen op en zondagmiddag starten we met de gezellige kerstband van DAP.

Eglantier Kidsclub
Zondag 21 december is tussen 12.00 en 17.00 uur ook de Eglantier Kidsclub geopend. In het oude pand van Brasserie La Petite Perle worden kinderen voor maximaal twee uur opgevangen door professionele begeleiders van Gastouderbureau Roodkapje. Een veilige omgeving en leuke activiteiten voor de kinderen. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor een aantal activiteiten.

Daarnaast kunnen de kinderen gewoon lekker spelen. De ouders hebben zo even de handen vrij om hun inkopen te doen. Gegevens van de winkelende ouders worden genoteerd.

Wensfeeën
Op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag lopen onze wensfeeën rond. Zij verzamelen bijzondere, mooie en lieve wensen die de bezoekers een naaste toe zou willen wensen. Een aantal van die wensen zullen vervuld gaan worden.

Kortom: kom gezellig kerstshoppen op de Eglantier!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?