Kidsclub: Turbo & Planes

6 oktober 2013, van 00:00 tot 23:59, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

 

De eerstvolgende Kidsclub is op zondag 6 oktober. Deze editie kunt u kiezen uit twee leuke animatiefilms in 3D: Planes en Turbo. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd. Geniet van al dit plezier voor slechts € 7,50 per persoon.

De Kidsclub is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Eerder was het mogelijk om geschminkt te worden, te kleuren en er waren drankjes. Voor deze editie verklappen wij nog niet wat er precies te doen is, u kunt er op rekenen dat het ook deze keer gezellig gaat worden bij JT.

Beide films zijn in 3D. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, dus u kunt maar één van de twee films bezoeken.

 

Over de films. Planes Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en – ironisch genoeg – heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan. Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen.

Turbo Turbo is een slak met een droom: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid is hij het buitenbeentje in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Toch krijgt Turbo de kans om te ontsnappen aan het leven in slow motion. Een bizar ongeluk zorgt er namelijk voor dat hij bliksemsnel wordt. En met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen de beste coureurs van de wereldberoemde Indy 500. Daarbij wordt hij bijgestaan door een team van bijdehante scheurslakken met spoilers en racestrepen. Uiteraard is Turbo de ultieme underdog. Slaagt hij erin het onmogelijke waar te maken?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?