Kidsrun met startsein door Marije van Hunenstijn

15 september 2017, van 09:00 tot 12:00, de Bos & Weide kidsrun, veld achter dok Zuid 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn

Door Agenda

Vrijdag 15 september organiseert Accres Apeldoorn in samenwerking met diverse partijen voor het derde jaar op rij de Bos & Weide kidsrun. Kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen uit de wijk Zuid verbonden aan de brede school Zuid en de brede vleugelschool lopen tijdens deze run per ronde van 400 meter. De Kidsrun vindt plaats tussen 09.00 en 12.00 uur op het veld achter dok Zuid (1e Wormenseweg 460, Apeldoorn). Apeldoornse topsportatlete Marije van Hunenstijn geeft het startsein.

Voorgaande jaren werd de kidsrun gekoppeld aan het Zuiderpark festival, echter is dit evenement opgehouden te bestaan in 2017. Wegens het grote succes van de run met jaarlijks ruim 500 deelnemers wordt dit jaar de kidsrun wel georganiseerd als Kick Off van het schooljaar. De kidsrun is een sportieve en gezonde activiteit dat gestart wordt met een warming-up. De deelnemers worden na afloop beloond met een gezonde traktatie in de vorm van een flesje water en een stuk fruit.

Startsein gegeven door Marije van Hunenstijn

Om de kinderen op vrijdagochtend in stijl van start te laten gaan wordt het startsein van de Kidsrun gegeven door Apeldoornse atlete Marije Hunenstijn. Daarnaast verzorgt Marije ook de prijsuitreikingen per categorie. Marije Hunenstijn is een bekende Apeldoornse sporter en loopt internationale wedstrijden sprint en estafette.

Kidsrun 15 september voor scholen:

Tijd: 09.00 – 12.00 uur

Afstand: Per ronde 400 meter

Voor: groep 3 t/m 8

Aantal deelnemers: 500 – 700
Startsein door Marije van Hunenstijn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?