Kidsrun met startsein door Eelco Sintnicolaas

2 september 2016, van 09:00 tot 12:00, Kidsrun, Veld achter dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdag 2 september 2016 is de Kidsrun voor kinderen van diverse scholen uit Apeldoorn. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 doen mee met de Kidsrun en lopen per ronde 400 meter. De Kidsrun is van 09.00 tot 12.00 uur op het veld achter dok Zuid (1e Wormenseweg 460, Apeldoorn). Aanleiding voor het organiseren van de Kidsrun is ontstaan uit het evenement “Zuiderpark festival” wat zondag 4 september in het park wordt gehouden. Het festival is op de buurt van Apeldoorn-Zuid gericht en kunst, cultuur, muziek en sport worden samengebracht. Accres Sportstimulering is mede-organisator van dit evenement op het gebied van sport (sportstimulering-apeldoorn.nl).

Startsein gegeven door Eelco Sintnicolaas
Om de kinderen op vrijdagochtend in stijl van start te laten gaan wordt het startsein van de Kidsrun gegeven door topsporter Eelco Sintnicolaas. Daarnaast verzorgt Eelco ook de prijsuitreikingen per categorie. Eelco Sintnicolaas is een bekende Apeldoornse sporter en doet de tienkamp. Afgelopen zomer heeft hij ook aan de Olympische Spelen in Rio deelgenomen.

Kidsrun 2 september voor scholen:
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Afstand: Per ronde 400 meter
Voor: groep 3 t/m 8
Aantal deelnemers: 500 – 700
Startsein door Eelco Sintnicolaas

Zuiderpark festival
Het Zuiderpark festival is op zondag 4 september. Een onderdeel tijdens dit evenement is de Kidsrun met vrije en gratis inschrijving. Als voorloper van het festival wordt de Kidsrun voor een tal van scholen al op vrijdag 2 september georganiseerd.
Meer informatie over het Zuiderpark festival is te vinden op: zuiderparkfestivalapeldoornzuid.nl/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?