Kijk de kunst af!

8 mei 2017 - 14 mei 2017, Gigant, Nieuwstraat 379, Apeldoorn

Door Agenda

De hele week gratis kijken en meedoen bij de lessen en cursussen bij GIGANT, markant in cultuur.

In de week van 8 t/m 14 mei 2017 is iedereen welkom om te komen kijken bij een les of cursus bij GIGANT, markant in cultuur (voorheen MARKANT). Bij de lessen is het mogelijk om mee te spelen, schilderen, zingen, dansen en schrijven. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld breakdance lessen en lessen keramiek, maar er is ook klassiek ballet, theater, DJ workshop, diverse popbands, tekenen & schilderen en meer. Sfeer proeven, even spieken of zelf proberen, alles kan en mag!

INFO-INLOOP
Op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur wordt het extra gezellig met live muziek op het ontvangstplein (trap op naar boven) en zal er een gastvrouw aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

ROOSTER
Er is een speciaal rooster waarop je kunt zien wanneer welke lessen te bekijken zijn maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen tussen 9:00 en 21:30 uur en dan ter plekke het rooster raadplegen. Het rooster is te vinden op www.markantapeldoorn.nl/kijk

Modeshow
Op vrijdag 12 mei geven de kinderen van het kindernaaiatelier een wervelende modeshow waarbij ze hun zelfgemaakte kleding showen. De modeshow begint om 17.30 op het ontvangstplein binnen bij GIGANT, markant in cultuur.

Stembevrijdingsles
Op dinsdag 9 mei verzorgt Ellen Starmans een gratis stembevrijdingsles van 20.00 21.30 uur. Na deze les is er de mogelijkheid om een serie te volgen.

Open dag Dutch DJ WORLD
DJ school Dutch DJ WORLD verzorgt cursussen en workshops voor Apeldoornse DJ in de dop. Tijdens de ‘INFO-INLOOP’ op woensdagmiddag en donderdagavond verzorgt de DJ school een gratis producer proefles en dj proefles. Op zaterdag 13 mei houden zij een open dag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie via dutchdjworld.com.

Meer informatie over ‘KIJK DE KUNST AF’ is te vinden op www.markantapeldoorn.nl/kijk/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?