Kijk de kunst af bij Markant!

14 november 2016 - 19 november 2016, Markant

Door Redactie

Markant

­­­Van maandag 14 t/m zaterdag 19 november kunnen geïnteresseerden ‘De kunst af komen kijken’ bij Markant! Iedereen is welkom om bij de lessen binnen te lopen en misschien ook wel mee te doen. De sfeer kan geproefd worden bij de diverse muzieklessen, beeldende lessen en bij theater-, zang-, danslessen. Het volledige programma van deze week is te vinden op de website: www.markantapeldoorn.nl/kijk-de-kunst-af.

Meedoen
Bij bijna alle lessen is het mogelijk om mee te spelen, schilderen, zingen en dansen. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld breakdance lessen en lessen keramiek, maar er is ook klassiek ballet, theater, diverse popbands, tekenen en schilderen en nog veel meer verschillende lessen waarbij je even kunt binnenlopen en meedoen. Kijken en meedoen is ook mogelijk op één van onze locaties in de wijken. Van te voren aanmelden voorkomt teleurstellingen als een docent ziek blijkt te zijn deze week.

Korting
Iedereen die zich naar aanleiding van deze week inschrijft vóór 1 december krijgt 5% korting op zijn/haar cursus of muziekles. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe cursisten.

Zaterdag
Dit seizoen is er bij Markant elke zaterdag iets te doen. Daarom is het tijdens deze week ook mogelijk op zaterdag bij de reguliere lessen te kijken en mee te doen. Als extraatje is er een workshop Popmix waarbij deelnemers kennismaken met het drumstel, de basgitaar, de elektrische gitaar, het keyboard, de trompet en de saxofoon. De workshop is voor kinderen van 7 tot 12 jaar en kost € 32,50. Opgeven kan via info@markantapeldoorn.nl of 055 – 521 3967.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?